WEDSTRIJD ZVK Wezel - ZVC Wommelgem  3 - 3  (2-2)

DATUM 04-03-2005  20:50

DOELPUNTEN 0-1 Gysels, 0-2 Heremans, 1-2 Vanderperre, 2-2 Bierens, 3-2 Kodalci, 3-3 Plompen

VERSLAG Beide ploegen startte met in hun achterhoofd, deze match mogen wij niet verliezen. Wezel speelde de bal goed rond en dit leverde enkele kansjes op. Het eerste echte gevaar kwam van de thuisploeg, Duquet pegelde een vrijetrap recht op de deklat. Nog geen minuut later schoot Vanderperre op de paal. In de 5de minuut raakte Verschueren de bal met zijn arm en aangezien het in het strafschopgebied was, leverde dit een penalty op voor Wommelgem. Gysels trapte deze feilloos binnen, 0-1. In de 8ste minuut bracht Heremans de stand op 0-2. Wezel bleef niet bij de pakken zitten en scoorde in de 12de minuut de 1-2, het was Vanderperre die na een mooie actie binnenschoot. Even later kon Bierens, na wat geharrewar voor doel, de gelijkmaker binnentikken. Zo bleef het tot de rust al hadden beide ploegen nog wel wat kansen de nek omgevrongen.

Wezel startte de tweede helft meteen tegen een hoger tempo en dit resulteerde direct in een aantal kleinere kansjes. In de 29ste minuut was het dan zover, Kodalci maakte er 3-2 van. Wezel stapelde de fouten op en de zesde blauwe kaart zat eraan te komen. In de 35ste minuut kreeg Wommelgem hun eerste 10 meter. Plompen trapte deze keihard binnen, 3-3. Beide ploegen gingen nu voluit voor de overwinning. Wezel miste onbegrijpelijk de ene na de andere kans. 2 minuten voor tijd kreeg Wommelgem een zeer licht toegewezen 10 meter, maar gelukkig kon wezelgoalie Maes de bal pakken. Meteen was de eindstand bekend.

Kern ZVK Wezel: Maes, Zouthane, Duquet, Vanderperre, Verschueren, Kodalci, Bierens, Swerts, Nevelsteen, Lemmens

Kern ZVC Wommelgem: Jacobs, De Geeter, De Laet, Seedo, Leyemberg, Gysels, Heremans, Plompen, Verstraeten, Van De Velde

Scheidsrechter: Belghiti